1 Martie de coșmar. Fetiță de 4 ani, carbonizată într-un incendiu. Mama și sora ei, spitalizate

226
Începutul primăverii a fost unul de coșmar pentru o femeie din Mihail Kogălniceanu. În dimineața zilei de ieri, un incendiu a izbucnit la o casă de pe strada Ogorului, nr. 6, în care se aflau o mamă alături de doi copii, cu vârste de 10 luni și 4 ani. 


Femeia a reușit cu greu să iasă din locuință, împreună cu fetița ei de 10 luni, suferind arsuri pe corp de gradul 1-2, pe membrele superioare și 5% din corp. Cadrele medicale SAJ Constanța au transportat victimele la Spitalul Județean Constanța. 


Două autospeciale de pompieri de la Detașamentul "Slt. Marius Daniel Fripis" din cadrul ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Fumul dens și flăcările au acaparat întreaga locuință, iar munca pompierilor a fost îngreunată. 


Tavanul casei s-a prăbușit, în timp ce fetița de 4 ani se afla în casă. După zeci de minute de căutări, copila a fost găsită de pompieri fără suflare, carbonizată. 


În acest caz au fost demarate cercetări, pentru a se afla cauza incendiului, polițiștii urmând a lua măsurile legale care se impun în acest caz. Potrivit anumitor surse, incendiul a pornit de la un reșou lăsat nesupravgheat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4723 secunde