Zona rutieră a podului de la Cernavodă va fi reabilitată

169
Zona rutieră a podului de la Cernavodă va fi reabilitată - zonarutieraapoduluidelacernavoda-1613412833.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și societatea Maristar Com SRL au semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a părții rutiere de pe podul de la Cernavodă.

Valoarea contractului este de 66.847.689,39 de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile. Perioada de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, iar garanția, de 60 de luni. În timpul sezonului estival se vor executa lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație.

În cadrul contractului de reabilitare a părții rutiere vor fi realizate o serie de lucrări, printre care: înlocuirea hidroizolației și a căii pe partea carosabilă și trotuare, înlocuirea sistemului rutier, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea rosturilor de dilatație, lucrări de reparații cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces și la pile, lucrări de refacere a protecției anticorozive la structura metalică, atât pe podul principal, cât și pe viaductele de acces.

Maristar Com SRL este o firmă de construcții, cu sediul în Titu, județul Dâmbovița. Potrivit datelor de bilanț contabil publicate de Ministerul Finanțelor, în anul 2019, compania a înregistrat venituri de 178.837.062 lei, un profit brut de 9.754.082 lei, cu un număr mediu de angajați de 100 persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2781 secunde