Ziua porților deschise la Centrul Enterprise Europe Network Constanța

217
Ziua porților deschise la Centrul Enterprise Europe Network Constanța - ziuaportilordeschiselacentrulent-1575936823.jpg

Articole de la același autor

Centrul Enterprise Europe Network Constanța vă invită la Ziua porților deschise. Sunt așteptați colaboratorii și toți cei interesați să primească informații și asistență pentru dezvoltarea, modernizarea și internaționalizarea afacerilor ori pentru identificarea de parteneri pentru afaceri, inovare și cercetare.


Centrul Enterprise Europe Network Constanța, găzduit de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, este membru al celei mai vaste rețele la nivel mondial care sprijină întreprinderile - Enterprise Europe Network.


Cu această ocazie, Centrul își propune să ofere informații și soluții menite a le facilita organizațiilor participante susținerea și dezvoltarea afacerilor (acces la la baze date de cereri, oferte de produse, servicii, tehnologii), parteneriate de afaceri: misiuni economice și evenimente de brokeraj, accesare de surse de finanțare, legislație, taxare, fiscalitate, standarde, servicii în sprijinul inovării, transmiterea de feedback către Comisia Europeană etc.


În cadrul acestui eveniment, va avea loc seminarul: "Îmbunătățirea relației contribuabil - autoritate în disputele fiscale", organizat în colaborare cu firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) - Centrul de Excelență în Litigii Fiscale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9446 secunde