Ziua porților deschise, la Centrul Enterprise Europe Network

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Decembrie 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează, în data de 12 decembrie 2017, „Ziua porților deschise 2017”.

În cadrul acestui eveniment va avea loc seminarul „Noi reglementări referitoare la protecția datelor personale pentru mediul de afaceri. Regulamentul privind Protecția Generală a Datelor“.

Acesta va aborda una dintre temele foarte actuale, cea a protecției datelor cu caracter personal, prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (RGPD), care va intra în vigoare din 25 mai 2018 în Europa și va produce schimbări importante în legislația din domeniu. Obiectivul principal al acestei reuniunii interactive este să familiarizeze participanții, într-un mod rapid și practic, cu noile reglementări și cerințe în materie de protecția datelor și să gestioneze cu succes riscurile asociate protecției datelor cu caracter personal.

Seminarul se adresează companiilor, autorităților publice, instituțiilor, ONG -urilor care procesează date cu caracter personal și va avea loc la sediul CCINA, începând cu ora 10.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7421 secunde