Ziua copilului, sărbătorită cu personaje de poveste la Petromidia

140
Ziua copilului, sărbătorită cu personaje de poveste la Petromidia - petromidia-1432914434.jpg

Articole de la același autor

Petromidia a devenit, pentru o zi, Țara Piticilor. Sute de copii, de toate vârstele, au transformat cea mai mare rafinărie din România în-tr-un loc al jocului și distracției, din care, bineînțeles, nu au lipsit personajele de poveste.

Ca în fiecare an, Petromidia a sărbătorit vineri, așa cum se cuvine, Ziua Copilului (anul acesta cu două zile mai devreme), invitați de cinste fiind toți copiii angajaților. Peste 250 de copii au pornit de dimineață spre rafinărie, la serviciu "la mami" sau "la tati", pentru a vizita locul în care lucrează părinții lor.

Copiii au fost împărțiți în două grupe de vârstă. Cei mai mici, până în 10 ani, au fost întâmpinați de Alba ca Zăpada și alte personaje de poveste care i-au introdus într-o lume a basmului, cu jocuri interactive, concursuri și multă distracție. Cei mai mari au fost implicați în activități creative, pictură de tricouri, după care au vizitat rafinăria. La final, toți copiii au primit cadouri, dar și multe dulciuri și gustări pentru a avea energie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : UDTR a sărbătorit Ziua copilului turc
Pagina a fost generata in 0.3344 secunde