Ziua comerțului și industriei UE - Marea Britanie

160
Ziua comerțului și industriei UE - Marea Britanie - ziuacomertuluisiindustrieiuemare-1605032300.jpg

Articole de la același autor

La inițiativa Guvernului britanic, pe data de 16 noiembrie 2020, în intervalul orar 12 - 14 (ora României) se va desfășura seminarul online „Ziua comerțului și industriei UE - Marea Britanie”. Evenimentul este organizat de Departamentul pentru Comerț Internațional din cadrul Guvernului britanic în parteneriat cu Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România

În cadrul seminarului le vor fi prezentate partenerilor de afaceri demersurile ce urmează a fi întreprinse la frontierele Marii Britanii după încheierea perioadei de tranziție și retragerea oficială din Uniunea Vamală și Piața Unică a Uniunii Europene, începând cu 1 ianuarie 2021.

Vor fi abordate subiecte precum taxele, procedurile vamale și de frontieră, TVA și accize, cerințele sanitare și fitosanitare, verificarea bunurilor și managementul traficului la nivelul Regatului Unit.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Cei interesați pot obține mai multe informații de pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie a României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2879 secunde