Mai multe ştiri online:

Zilele Porților Deschise in Portul Constanta

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iunie 2014. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
În zilele de 10 și 11 iunie 2014, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanta a organizat Zilele Porților Deschise in Portul Constanta, eveniment aflat la a doua ediție. 
În cele două zile, grupuri de elevi aparținând școlilor gimnaziale și liceelor din Constanța au vizitat obiective istorice de pe teritoriul portuar, Muzeul Portului, terminalul de pasageri și Gara Maritima. 
În cadrul aceluiași eveniment, pe 17 iunie 2014, la Palatul Copiilor, va avea loc expoziția de desene „Constanța - Orașul port pentru viitor”. 
Elevii din ciclul gimnazial vor realiza desene și picturi în acuarelă despre orașul și portul Constanta în viitorul pe care ei îl vor construi. Cele mai bune desene vor fi premiate.
CN APMC își propune ca acest eveniment să devină o tradiție.
Evenimentul este organizat de către CN APMC în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, cu sprijinul Consiliului Local Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1474 secunde