Week-end incendiar pe litoral!

517
Week-end incendiar pe litoral! - plajaeforienord43-1344622687.jpg
Acest al doilea week-end din luna august se anunță a fi unul mai mult decât aglomerat, chiar dacă meteorologii au anunțat că vremea nu va fi tocmai perfectă.
Reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării spun că vom avea încă un sfârșit de săptămână incendiar pe litoral, asta și datorită numeroaselor evenimente care se desfășoară în această perioadă, dar și a faptului că tot mai mulți români renunță la sejururile în străinătate, pentru cele de pe litoralul autohton. "Deși litoralul românesc nu face parte din cele șase produse și destinații promovate de România prin fondurile europene alocate promovării brandului turistic, deși litoralul românesc nu a beneficiat de sprijin din partea autorităților centrale în ultimii ani, strategia Asociației Litoral - Delta Dunării de a reuni eforturile autorităților locale, ale hotelierilor, agențiilor de turism și operatorilor de agrement a reușit să aducă litoralul românesc ca primă opțiune de vacanță pentru turiștii români în acest an", a precizat președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.
Așa se face că numărul turiștilor din acest week-end de pe litoral va sări cu siguranță mult peste două sute de mii, având în vedere că majoritatea hotelurilor nu mai au nicio cameră liberă la această oră, iar pensiunile sunt pline ochi. Deja de ieri Mamaia, care se bucură și week-endul acesta de un grad de ocupare de 100%, era mai mult decât animată. De altfel, hotelierii din această stațiune se pot lăuda acum că au hotelurile aproape pline și în timpul săptămânii, că doar suntem în luna august.
Despre numărul aproximativ de turiști care își petrec sfârșitul de săptămâna la mare se poate însă vorbi abia duminică seară, luni dimineață. Un nou val de turiști (cei de week-end) este așteptat și sâmbătă dimineață însă, spun hotelierii, dacă nu au o rezervare o să le fie foarte greu să găsească un loc de cazare decent. Suntem la mijlocul lui august, când o parte din România se mută la mare!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6868 secunde