Vreți să deveniți asistent de manager?

177
Vreți să deveniți asistent de manager? - vretisadeveniti-1480352824.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigatie și Agricultură Constanța organizează cursul în specializarea "asistent de manager". Participanții vor învăța: care sunt instrumentele asistentului de manager și cum să le utilizeze; cum să planifice și să organizeze o sedință; să construiască mesaje și să aleagă canale de comunicare potrivite în funcție de segmentele de public identificate; să gestioneze comunicarea organizațională; să demonstreze abilități de comunicare interpersonală.

Pe parcursul celor două zile de curs, participanții se vor confrunta cu situații similare celor din viața de zi cu zi a unei organizații. Din postura de lucrători de relatii publice, vor primi sarcini, vor lua decizii și vor trebui să gestioneze aspecte specifice. La finalul cursului, participanții vor primi feedback concret legat de propriile reacții și decizii.

Tematica cursului este următoarea: comunicarea organizațională, canale și formate de comunicare organizațională; comunicare interpersonală; instrumente de comunicare organizațională (redactare memo, agenda sedinței, invitația la ședință, minuta ședinței etc.); redactarea procesului-verbal de ședință; gestionarea agendei săptămânale.

Vor fi utilizate următoarele metode de instruire: studiu de caz; joc de rol; metoda experiențială; brainstorming; simulare. Cursul se finalizează cu certificat Schultz Consulting.

Poate participa orice persoană dornică să își dezvolte competențele în acest domeniu (indiferent de experiența anterioară).

Cursul se desfășoară în zilele de 8-9 decembrie 2016, la sediul CCINA (sala de conferințe), bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185A, Constanța.

Cei interesați pot obține informații suplimentare și se pot înscrie la următoarele adrese de contact: dna. Lucia Calenici - 0725.308583, sau dna. Cristina Zaharia, tel: 0241.619854, fax: 0241.619454, [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde