Vremea le-a stricat week-endul turiștilor din Mamaia

250
Vremea  le-a stricat week-endul turiștilor  din Mamaia - mamaiaturistiiploaie31309809753-1344795640.jpg
A fost un sfârșit de săptămână destul de aglomerat pe litoral, dar nu neapărat foarte plăcut pentru turiști, în special pentru aceia care nu au putut ajunge la malul mării decât pentru sâmbătă și duminică.

Chiar dacă începutul de week-end - vineri - a fost destul de promițător în Mamaia, căci soarele nu s-a lăsat rugat să apară, următoarele două zile, și în special sâmbătă, a fost destul de urât pe plajă. Vântul a suflat puternic, așadar marea a fost agitată, iar din când în când și-au mai făcut apariția și picăturile de ploaie. Mulți au înfruntat însă și vântul, și frigul, dar mai mulți au umplut terasele și restaurantele din stațiune, locuri perfecte pentru a se "adăposti", așadar profit puțin spus mulțumitor pentru acestea.

Cu un profit mare se pot lăuda și hotelierii din această stațiune. Gradul de ocupare este de aproape 100% de cel puțin două săptămâni, așadar "întârziații" au fost nevoiți să aleagă fie pensiu-nile, și mulți au optat pentru cele de la intrarea în Năvodari, fie varianta particularilor.

Dacă ne luăm după numărul mare de gazde de ocazie care se puteau vedea sâmbătă spre intrările în Mamaia, și chiar în stațiune, "afacerile" nu au mers chiar foarte bine. Românii se pare că au fost destul de atenți la prognoza meteo, așa că, cel puțin o parte dintre ei, cei care optau pentru o astfel de cazare, au rămas acasă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 August 2012
Stire din Eveniment : Litoralul nelegiuiților
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Social : Gradul de ocupare pe litoral este de 100%
Pagina a fost generata in 0.3691 secunde