Vrei să-ți petreci Crăciunul și Revelionul pe litoral sau în Delta Dunării? Ce oferte au hotelierii și proprietarii de pensiuni

558
Vrei să-ți petreci Crăciunul și Revelionul pe litoral sau în Delta Dunării? Ce oferte au hotelierii și proprietarii de pensiuni - litoraluliarna-1323084666.jpg

Articole recomandate

Hotelierii și proprietarii de pensiuni de pe litoralul românesc și din Delta Dunării au pregătit o serie de oferte pentru Crăciun și Revelion, prețurile plecând de la 230 de lei pe persoană în cameră dublă, pentru un pachet de cel puțin două nopți de cazare.

Astfel, pentru petrecerea unei minivacanțe de Crăciun pe Litoral, doritorii trebuie să scoată din buzunar între 230 de lei/ persoană/ cameră dublă, la un hotel de trei stele, unde oferta este pe sistemul plătești două nopți de cazare și stai trei nopți, și 450 de lei/ persoană/ cameră dublă, pentru un pachet de patru nopți de cazare într-un hotel de patru stele.

Crăciunul în Delta Dunării costă de la 480 de lei/ persoană/ cameră dublă, pentru un pachet de trei nopți de cazare, cu pensiune completă și petrecerea de Crăciun, plus acces gratuit la spa și jacuzzi.

Pentru Revelion oferta este mai diversificată, prețurile pentru pachetele cu două și trei nopți de cazare plecând, pe litoral, de la 270 de lei/ persoană/ cameră dublă, într-un hotel de trei stele, bani în care intră și masa de Revelion. Pentru cei mai pretențioși, hotelierii de pe litoral au pregătit pachete mai complexe, care cuprind pensiune completă, petrecerea de Revelion și acces gratuit la saună sau spa, prețul pentru acest pachet fiind pe măsură, de 1.600 de lei/ persoană/ cameră dublă pentru trei nopți de cazare, în hoteluri de patru și cinci stele.

Pentru pachete similare, turiștii care aleg să-și petreacă noaptea dintre ani în Delta Dunării trebuie să scoată din buzunar de la 580 lei/ persoană/ cameră dublă, pentru un pachet de trei nopți de cazare, cu pensiune completă și petrecerea de Revelion, cu acces la spa și jacuzzi, la o pensiune de trei margarete, până la 1.180 lei/ persoană/ cameră dublă, la un hotel de patru stele, preț în care intră trei nopți de cazare cu pensiune completă și petrecerea de Revelion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Cât costă Revelionul 2012?
Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Postul Crăciunului - credință sau lux?
Pagina a fost generata in 0.7736 secunde