Vrei să scapi de grija anvelopelor de iarnă? Trimite-le la... hotel

1299
1
Vrei să scapi de grija anvelopelor de iarnă? Trimite-le la... hotel - autorol-1366381340.jpg

Articole de la același autor

De câteva săptămâni bune șoferii constănțeni au renunțat la cauciucurile de iarnă. Chiar dacă anotimpul rece nu a creat mari probleme la Constanța, posesorii de autoturisme au fost nevoiți să-și echipeze corespunzător mașinile, pentru a evita amenzile deloc de neglijat. Mulți dintre ei au însă acum o mare problemă: depozitarea anvelopelor.

Dacă cei care stau la casă poate au ceva mai multe variante, constănțenilor care locuiesc la bloc cu siguranță subiectul le dă mari bătăi de cap. Puțini au un balcon generos ca suprafață (unde să fie dispuși să amenajeze un spațiu special pentru depozitare), dar și mai pu-țini un garaj. Service-urile constănțene au însă acum soluția și pentru această problemă. De exemplu, la așa numitele "hoteluri de anvelope" de pe Strada Atelierelor, costul pentru depozitarea unui set de cauciucuri, fie că vorbim despre cele de iarnă, fie despre cele de vară, pleacă de la 60 de lei, dar poate ajunge și la 170 de lei, pe sezon. Serviciul nu este, așadar, unul scump și, cel mai important, șoferii nu trebuie să-și facă griji pentru starea anvelopelor. Aceste spații de depozitare sunt bine ventilate, anvelopele fiind ferite de razele soarelui, de vremea capricioasă ori de alte "pericole", cum ar fi substanțele chimice, de exemplu. Pe scurt, anvelopele de iarnă sau de vară sunt preluate, curățate, etichetate și apoi depozitate până când urmează să fie din nou montate pe mașină.

De ce este totuși atât de important să respectăm anumite reguli când punem la păstrat cauciucurile? Specialiștii spun că atunci când anvelopa stă în aer liber și nu este utilizată pentru perioade lungi de timp, suprafața ei devine uscată și apar crăpături la suprafață, numite "crăpături meteo" sau "crăpături ozon". Tocmai de aceea anvelopele trebuie să fie păstrate întotdeauna în interior, într-un mediu răcoros, uscat și curat.

Cum "hotelurile de anvelope" par să fie varianta cea mai practică, la care apelează din ce în ce mai mulți șoferi constănțeni, tot mai multe service-uri auto și-au amenajat astfel de spații, cu capacități destul de mari. De regulă, acestea pot găzdui în jur de 10.000 de anvelope sau chiar mult peste această cifră.

Tarife "hotel anvelope" găsiți AICI.


Comentează știrea

radu
20 aprilie 2013
miroase a reclama?

de ce imi suna mie a afacerea cuiva din cuget liber? n as avea nicio problema, dar un articol publicitar nu ar trebui sa arate asa... vorba aia: RUSINICA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4636 secunde