Vrei să faci o investiție bună? Iată în ce zone ale Constanței se merită să cumperi un apartament

3852
5
Vrei să faci o investiție bună?  Iată în ce zone ale Constanței  se merită să cumperi un apartament - bloclamare-1382715201.jpg

Articole de la același autor

r Nivelul chiriei și interesul pentru zonă a cumpărătorilor cu bani reprezintă două aspecte ce trebuie analizate atunci când cauți un apartament

Constănțenii care au bani puși deoparte (ori ar obține, fără probleme, un credit bancar) și vor să facă o investiție pot opta pentru cum-părarea unui apartament. Prețurile sunt acum la jumătate față de 2008, iar sumele pe care le-ar primi lunar, dacă optează pentru varianta închirierii, sunt un venit suplimentar de luat în calcul. Apoi, cum majoritatea românilor se gândesc și la binele odraslelor, este o moștenire binevenită!

Nu însă orice apartament cumpărat, oriunde în oraș, constituie o investiție în adevăratul sens al cuvântului, adică profitabilă. Agenții imobiliari constănțeni spun că trebuie să alegem cu mare grijă zona, indiferent că ne gândim strict la închiriere sau ca și achiziție pentru copii ori, de ce, pentru nepoți. Ce aspecte ar trebui să analizăm? În primul rând nivelul chiriei din respectiva zonă, dar și alte elemente care, pe viitor, vor ține sus sau chiar vor urca prețurile proprietății, cum ar fi apropierea de o mare universitate ori de mare - zone liniștite, dar cu pretenții, căutate, de regulă, de cei cu venituri peste medie.

Cele mai căutate zone

Agenții imobiliari spun că Tomis 3 și Tomis Nord reprezintă "piesa de rezistență", însă nu trebuie uitată nici Faleza Nord. Toate aceste zone sunt foarte căutate la închiriere, așadar dacă ai un apartament acolo și ceri prețul corect, nu va sta prea mult pe piață, însă și cererea de cumpărare este destul de mare.

Prețurile sunt, în aceste zone, în majoritatea cazurilor, peste cel mediu, iar dacă i-am asculta pe agenții imobiliari, la o posibilă revigorare mai zdravănă a pieței imobiliare, acolo se vor vedea, în primul rând, cele mai mari creșteri de preț.

În Faleză Nord, de altfel o zonă în care dintotdeauna prețurile locuințelor au fost ceva mai piperate, metrul pătrat sare în acest moment de o mie de euro, în condițiile în care prețul mediu este undeva la 850 de euro/metru pătrat. 

Comentează știrea

hahaha
26 octombrie 2013
cat ati primit

pentru articolul asta? doar prostii investesc in Faleza nord... si zonele limitrofe; cele mai bune zone sunt in jurul spitalului, casei de cultura si/sau case la marginea orasului (dar nu pe autostrada la care nu ai acces desi esti riveran; mare teapa cu locurile linga autostrada!); plus pe bdul Ferdinand, dar acolo sunt cladiri vechi cu proiecte slabute...

Petru
26 octombrie 2013
Unde-i orasul?

Vreau un apartament intr-un oras fara hoti,fara interlopi,cu politie si jandarmerie in afara suspiciunilor de colaborare cu hotii,cu locuri de munca,cu primar care face doar lucruri bune pentru cetatenii orasului. Daca gasiti in Romania asa ceva,dati un anunt cu litere mari cat pagina de ziar si o sa-mi fac credit,o sa-mi vand tot, si chilotii de pe mine si ma mut acolo!Daca nu e la malul marii,nu-i nimic,iau cu mine o poza cu marea!

Marius Dinu
26 octombrie 2013
Limba romana...

"SE MERITA"? Se presupune ca ati trecut printr-o scoala... Se presupune gresit...

teo
26 octombrie 2013
zonelinistite

Mias dori un apartament dar intr-o zona curata,fara acei negriciosi,care au creat o intraga fauna de vanzatori de TIGARI si pe care politia nui vede,desi se tin de mana politia cu vanzatorii de tigari..Stimati sefi ai politiei,daca sunteti curiosi mergeti in civi in zona,garii.grivita,piata tomis 3,brotacei si veti avea ce vedea,veti trage concluzii daca va intereseaza...

Gaby
26 octombrie 2013
limba romana

nu stiu cine este autoarea articolului dar sa fiu seful ei as da-o afara. SE MERITA???? ?? a trecut de scoala generala?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Economie : Va exploda "piața neagră" a chiriilor!
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum să te ferești de țepele imobiliare
Pagina a fost generata in 1.0359 secunde