Vom avea o fabrică de IZOMINERAL la Constanța?

443
Vom avea o fabrică de IZOMINERAL la Constanța? - vomaveaofabricadeizominerallacon-1597428333.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu doi ani, una dintre echipele de specialiști ai companiei Celco din Constanța a creat un material nou, revoluționar, pentru termoizolarea construcțiilor noi și vechi. Pe data de 23 octombrie 2018, Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a avizat favorabil produsul denumit "set termoizolant – IZOMINERAL". Materialul se aplică pe fațadele clădirilor în vederea izolării lor termice, în scopul creșterii performanței energetice a acestora.

"Cum a fost primit produsul pe piață?" Întrebarea i-am adresat-o lui Niculae Dușu, președintele grupului de firme Celco, pe care l-am întâlnit la ceremonia de botez a navei "Histria Dione".

"A fost foarte bine primit, pentru că era nevoie de acest produs mineral care ajută foarte mult la termoizolarea pereților clădirilor, fără a fi nevoie să se adauge alte materiale. IZOMINERAL se aplică pe fațadele clădirilor în vederea izolării lor termice, în scopul creșterii performanței energetice a acestora. Produsul asigură nu doar o bună izolare termică, ci și fonică, nu arde (spre deosebire de izolațiile din polistiren), este ecologic, are o durată lungă de viață și se prelucrează ușor. Are o greutate specifică foarte bună, am reușit să ajungem la 140 kilograme pe metru cub. Din ce în ce mai mulți constructori au început să învețe să-l pună în operă. În funcție de creșterea cererii, vom lua decizia de a construi o fabrică pentru producția IZOMINERAL-ului. Acest material se dovedește a fi, în acest moment, soluția cea mai corectă pentru termoizolarea clădirilor", a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", omul de afaceri Niculae Dușu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6193 secunde