€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Volkswagen promite dezvoltarea unui nou motor diesel

Ştire online publicată Marţi, 13 Octombrie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
Volkswagen a anunțat că va trece la o nouă tehnologie diesel pentru Europa și America de Nord, într-o încercare de a spăla rușinea și imaginea. Când și cu ce costuri este mai greu de spus, mai ales că grupul a anunțat că va reduce investițiile în produse noi cu un miliard de euro pe an pentru a gestiona mai bine costurile actualului scandal.Va fi foarte dificil ca vehiculele mărcii să ajungă la performanțele de consum și noxe promise de Volkswagen fără acel soft.

Wall Street Journal scria recent că producătorul auto din Wolfsburg a apelat la acel soft de înșelare a testelor tocmai pentru că inginerilor le-a fost imposibil să ajungă la performanțele cerute cu costurile limitate de bugetul dezvoltării unui motor propriu.

Pentru a ajunge la rezultate bune, Volkswagen inteționează să perfecționeze și să instaleze tehnologia denumită AdBlue pe mașinile diesel. Acesta este un aditiv pe bază de uree care reduce substanțial emisiile poluante ale motoarelor diesel. Iar acesta este alimentat prin schimburi regulate făcute de șofer.  Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8393 secunde