Vizitatorii sunt așteptați cu noutăți la Târgul "Mobila Expo Constanța"

725
Vizitatorii sunt așteptați cu noutăți la Târgul

Articole de la același autor

În perioada 19 - 22 octombrie 2017, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, are loc ediția de toamnă a Târgului de mobilă "Mobila Expo Constanța". Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Expozanții sunt 17 firme, producători și comercianți de mobilă din întreaga țară, unii dintre ei fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Târgul prezintă noile tendințe din mobilă, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile din aluminiu și PVC vopsite, tapițate, cu accesorii de nouă generație: sisteme legabox, separatoare ambia-line, etc.

În același spațiu puteți admira atât mobilă modernă, cât și clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireș, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă, ce folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu.

Alături de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenți producători de uși și pardoșeli din lemn, saltele, perdele și alte accesorii, pentru amenajarea casei cu stil și eleganță. Nu în ultimul rând, va fi expusă o gamă largă de scaune și canapele, adresate atât publicului larg, cât mai ales companiilor din turism, alimentație publică sau pentru amenajarea sălilor de conferință.

Noutatea o reprezintă segmentul de mobilă din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul și cele din fier forjat. Cafeneaua realizată din materiale reciclabile este una dintre atracțiile târgului.

Una dintre ideile principale ale expoziției este crearea unui sistem de soluții complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor și designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producție și consolidarea relațiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă.

Firmele participante provin din Constanța, București, Târgu - Mureș, Curtea de Argeș, Buzău, Suceava, Galați, Timișoara, Brăila, Satu Mare, fiind și două participări străine, din Germania și Moldova.

Târgul poate fi vizitat, în perioada 19 - 21 octombrie, între orele 10 și 19, iar pe 22 octombrie, în intervalul 10 - 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2443 secunde