Mai multe ştiri online:

Vizita Papei Francisc în România va fi marcată de Banca Națională. BNR pune în circulație monede din aur

Ştire online publicată Joi, 23 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Vizita Papei Francisc în România va fi marcată de Banca Națională printr-o emisie numismatică.


BNR pune în circulație monede din aur și alamă pentru colecționare, dar și una din alamă cu valoarea de 50 de bani, în circuitul curent. În plus, va fi pusă în circulație și o monedă din alamă, cu tema „Vizita Apostolică a Sanctității Sale Papa Francisc în România".


Aversul monedei din aur prezintă imagini ale unor lăcașuri de cult și numele localităților unde se află acestea și anume Catedrala Sfântul Iosif din BUCURESTI, Sanctuarul Marian din SUMULEU CIUC, Catedrala Sfânta Treime din BLAJ, Catedrala Sfânta Fecioară Maria, Regină din IAȘI, toate aceste fiind locații pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc le va vizita în timpul șederii în România.


Monedele vor fi puse în circulație începând cu 30 mai.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7988 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7074 secunde