Vinurile de Murftlar, declarate de China: "cele mai bune din lume"!

795
Vinurile de Murftlar, declarate de China:
Rai de Murfatlar Grand Reserve 2001 a obținut medalia Târgului Internațional Interwine 2011, din Guangzhou, China, fiind declarat cel mai bun vin dulce. La rândul său, Rai de Murfatlar, a fost medaliat și declarat cel mai bun vin roze. Un alt vin românesc, Nec Ultra Plus Jidvei, a primit medalia pentru cel mai bun raport calitate - preț.

La cea de a șaptea ediție a acestui târg internațional, producătorii Domeniile Săhăteni, Jidvei, Murfatlar, Senator Wine și Vinexport Focșani au prezentat peste 60 de sortimente de vinuri românești.

Organizatorii târgului au declarat că medaliile obținute de vinurile românești demonstrează că sunt "cele mai bune din lume". Ca urmare a succesului obținut la târg, există premisele încheierii unor noi contracte de export pentru 2012.

La această ediție, au participat expozanți din 25 de țări cu renume în producția de vinuri: România, Italia, Franța, Spania, Chile, Argentina, Africa de Sud, Australia, Noua Zeeleandă, Moldova, SUA, Canada, Bulgaria, Macedonia, Ucraina, Ungaria, Georgia, Portugalia etc.).

Târgul a avut 120.000 de vizitatori, cei mai mulți fiind importatori și distribuitori locali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Vinurile dobrogene, premiate de chinezi
Pagina a fost generata in 0.2475 secunde