UPDATE - Guvernul A APROBAT vânzarea CFR Marfă

100
UPDATE - Guvernul A APROBAT vânzarea CFR Marfă - cfrmarfa1370967079-1374667587.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a anunțat la începutul ședinței de guvern de astăzi că va fi aprobată hotărârea privind contractul de privatizare a CFR Marfă. 




"…sigur că îmi asum răspunderea, nu am fugit niciodată de răspundere! Aprobăm hotărârea de guvern, o trimitem la CSAT, spre aviz, că dacă președintele știe ceva ce noi nu știm, nu trebuie să ne lase să greșim. Trebuie să spună. Văd, însă, că orice om de afaceri român care nu se înscrie în Mișcarea Populară primește un dosar penal din 2004, 2006... Procedura de privatizare a fost tot timpul urmărită de partenerii noștri internaționali. Eu sper să-i finalizeze cu bine, dar, evident, așa cum a fost și la momentul aprobării începerii demersului, mergem la CSAT, informăm. Dacă știe președintele ceea ce noi nu știm, dacă s-a uitat prin conturile firmei, dacă... și alte lucruri la care se pricepe foarte bine, cred că în CSAT, într-un cadru legal, ne poate spune și, sigur, mergem mai departe. Bine? Sau, dacă este ceva rău, de care noi nu știm, sunt convins că nu ne va lăsa să perseverăm în greșeală." 


UPDATE - Premierul Victor Ponta a confirmat că Guvernul va aproba astăzi contractul de privatizare a CFR Marfă și a precizat că documentul va fi transmis și Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2668 secunde