Unde găsim cele mai ieftine apartamente noi din Constanța

2103
1
Unde găsim cele mai ieftine apartamente noi din Constanța - bloc-1349720537.jpg
Puțini sunt constănțenii cu venituri medii care au mai reușit să cumpere anul acesta un apartament. Piața imobiliară abia dacă se mai mișcă, pe acest segment.


Dacă închirierile au avut parte de o gură de oxigen în această toamnă, odată cu venirea elevilor și studenților, vânzările scârțâie serios. Agenții imobiliari spun că, având în vedere că se apropie sfârșitul de an, iar până la Sărbătorile de iarnă mai sunt doar puțin peste două luni, nu se întrezăresc mari schimbări în acest sens. Este însă, în continuare, făcând comparație cu anii de boom imobiliar, o perioadă foarte bună pentru constănțenii cu venituri peste medie, cu bani puși deoparte ori cu acces la finanțare care vor neapărat un apartament în blocurile ceva mai recent construite. 


700 de euro metrul pătrat
Metrul pătrat util poate costa acum chiar și în jur de 700 de euro, însă nu în cartierele "bune" ale Constanței. Dar cum pentru mulți nu contează foarte mult zona, zonă care de altfel poate arăta foarte bine, ci mai degrabă caracteristicile locuinței, ar putea fi o variantă foarte bună.
De exemplu, una dintre cele mai recente analize realizate de imobiliare.ro arată că cele mai accesibile apartamente noi cu două camere se găsesc în zonele Inel I, Inel II și Poarta 6. Oferta începe aici de la 30.000 de euro pentru o locuință de 45 de metri pătrați utili, așadar destul de mult sub media înregistrată în urmă cu o lună. Astfel, un metru pătrat util costă în jur de 700 de euro, pe când prețul mediu este undeva la 890 de euro.
Pe de altă parte, cele mai ieftine apartamente noi cu trei camere se găsesc în Tomis III, KM 4-5 sau Primo. Locuințele din această categorie, de regulă cu o suprafață utilă de 60 - 70 metri pătrați, pot fi găsite în aceste zone la prețuri ce pornesc de la 50.000 - 54.000 de euro.


Comentează știrea

superlux
9 octombrie 2012
superlux

Apartamente superlux, visavis de CityPark, la numai 250.000Euro, pret negociabil.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3472 secunde