Unde aflăm cum putem să ne dezvoltăm afacerile

267
Unde aflăm cum putem să ne dezvoltăm afacerile - undeaflam-1486485467.jpg

Articole de la același autor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de organism intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020, cu sprijinul Centrului Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează sesiune de informare cu privire la apelul de proiecte lansat în cadrul axei prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, prioritatea de investiții 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltare a serviciilor. 


Acest program finanțează trei tipuri de investiții: crearea unei noi unități de producție sau servicii; extinderea capacității unei unități existente; diversificarea producției unei unități existente prin produse ori servicii noi.


Totodată se va efectua și o instruire privind utilizarea MySMIS - sistemul electronic de depunere a aplicațiilor în vederea evaluării.


Evenimentul se va desfășura în data de 14.02.2017, începând cu ora 11.00, în sala de conferințe a CCINA Con-stanța, Bd. Alexandru Lăpușneanu 185A, etaj 2. Participarea firmelor este gratuită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Economie : Caleidoscop economic
Marţi, 06 Decembrie 2016
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.3073 secunde