€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Un remorcher a fost aruncat de furtună pe stânci

Ştire online publicată Miercuri, 12 Decembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
În timp ce remorca o dragă, din Egipt spre Palma de Mallorca, Spania, remorcherul „Viking”, a fost surprins furtună. Vasul a încercat să se adăpostească în apele din sudul Insulei Cretei, dar a fost împins pe coasta stâncoasă. Cei opt membri ai echipajului au fost salvați. Remorcherul a ajuns pe stânci. Autoritățile și localnicii se tem de o poluare, deoarece remorcherul are aproximativ 20 de tone de combustibil la bord. Nu există informații despre dragă. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.712 secunde