Un portcontainer cu 6 români la bord a fost capturat de armata Iranului. S-au tras focuri de armă!

648
1
Un portcontainer cu 6 români la bord a fost capturat de armata Iranului. S-au tras focuri de armă! - unportcontainer-1430291308.jpg

Articole de la același autor

Portcontainerul "Maersk Tigris" a fost capturat de forțele navale ale Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran (IRGC), pe ieri, în strâmtoarea Hormuz. Potrivit informațiilor apărute în media de specialitate, la bord se află un echipaj de 24 de oameni, dintre care: 16 din Birmania, 6 români, un rus și un ucrainean. Nave de patrulă iraniene au tras focuri de avertizare și au preluat controlul vasului, a declarat Pentagonul.


Potrivit Agerpres, motivul ar fi datoriile neplătite de companie, a declarat un responsabil iranian. "Ordinul de confiscare a navei a fost emis de un tribunal și este legat de compania Maersk", a declarat agenției de presă iraniene Tasnim, preluată de AFP, responsabilul pentru afaceri maritime din cadrul Organizației porturilor iraniene, Hadi Haghshenas. 


"În mod general, dacă o companie de transport maritim are datorii și nu le plătește, proprietarii mărfurilor transportate se adresează autorităților competente", a adăugat el fără alte precizări.


Agenția iraniană Fars, citând o "sursă informată", a afirmat înainte că nava a avut o dispută cu administrația porturilor iraniene care a  obținut de la un tribunal decizia de confiscare a navei.


Potrivit televiziunii de stat iraniene, marinari originari din Bulgaria, Myanmar, România și Marea Britanie compun echipajul de 24 de persoane al navei, sub comanda unui căpitan bulgar.

Cel puțin cinci nave iraniene au cerut vasului Maersk Tigris să se îndrepte spre Larak, după ce au tras focuri de avertizare, potrivit Pentagonului, scrie Agerpres.


Comentează știrea

catalin
29 aprilie 2015
angajare imediata !!!!!!!!

Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Schimb de experiențe româno-americane
Pagina a fost generata in 0.4573 secunde