Mai multe ştiri online:

Un nou terminal va fi construit în portul Poti, de la Marea Neagră

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Capacitatea de operare a portului Poti din Georgia va crește la peste 2,5 milioane de tone de marfă pe an, ca urmare a construirii unui nou terminal. Acordul pentru viitorul obiectiv portuar a fost semnat între compania de investiții private din străinătate din SUA (OPIC) și grupul de transporturi georgian-american PACE din Tbilisi.


Conform acordului, OPIC va oferi grupului PACE 50 de milioane de dolari pentru a construi un nou terminal maritim în portul Poti. Terminalul va fi amplasat pe teritoriul fostului șantier naval din Poti, cu o suprafață de 25 de hectare, care a fost cumpărat de Grupul PACE în 2013.

Creșterea capacității de operare a portului Poti va contribui la dezvoltarea vechiului „Drum al mătăsii”, a pieței Mării Negre și a traficului de mărfuri din portul Constanța.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4928 secunde