€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Un nou terminal va fi construit în portul Poti, de la Marea Neagră

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Capacitatea de operare a portului Poti din Georgia va crește la peste 2,5 milioane de tone de marfă pe an, ca urmare a construirii unui nou terminal. Acordul pentru viitorul obiectiv portuar a fost semnat între compania de investiții private din străinătate din SUA (OPIC) și grupul de transporturi georgian-american PACE din Tbilisi.


Conform acordului, OPIC va oferi grupului PACE 50 de milioane de dolari pentru a construi un nou terminal maritim în portul Poti. Terminalul va fi amplasat pe teritoriul fostului șantier naval din Poti, cu o suprafață de 25 de hectare, care a fost cumpărat de Grupul PACE în 2013.

Creșterea capacității de operare a portului Poti va contribui la dezvoltarea vechiului „Drum al mătăsii”, a pieței Mării Negre și a traficului de mărfuri din portul Constanța.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0449 secunde