Un nou magazin Kaufland s-a deschis la Constanța

437
Un nou magazin Kaufland s-a deschis la Constanța - kaufland-1631729081.jpg

Articole de la același autor

Cel de-al patrulea hipermarket Kaufland din Constanța și al 145 la nivel național s-a deschis miercuri, 15 septembrie, în cartierul Boreal. El va deservi și cartierele Tomis Plus și Palazu Mare. Acesta este desfășurat pe o suprafață totală de peste 5.000 de metri pătrați și aproape 2.500 de metri pătrați în interior.

„Noul magazin este primul de acest tip din Constanța care este prietenos cu mediul, are toată suprafața acoperișului verde, iar în jurul lui au fost plantați peste 1.000 de arbuști și 150 de copaci într-un spațiu verde de aproape 2.500 de metri pătrați. Cu ocazia deschiderii au fost create și 100 de locuri de muncă”, a declarat Valer Hancaș, director de comunicare și corporate affairs Kaufland România.

Din cei 2.900 de parteneri care colaborează cu Kaufland, 2.400 sunt parteneri români. “Cifra de afaceri a crescut anul trecut cu un procent de 8%, avem o creștere organică, dar mai importantă este cifra de afaceri generată cu furnizorii români. Și vă dau un exemplu, din fiecare leu cheltuit de clienții noștiri la casa de marcat, 67 de bani, adică 67% din încasările noastre se duc spre furnizorii locali”, a mai spus directorul de comunicare.

Panglica de inaugurare a fost tăiată de Florina Băduleț, manager magazin Kaufland și de viceprimarul Constanţei Ionuț Rusu. Magazinul are 227 de locuri de parcare și două stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice. Dacă vreți să reciclați PET-uri, sticle și doze de aluminiu în parcare există două containere pentru acest lucru.

Pe de altă parte, până pe 17 septembrie în parcarea Kaufland se desfășoară Akademia Kinderland unde cei mici și cei mari vor învață să mănânce sănătos. Pe 18 septembrie Kaufland vă invită la filmul „Singur acasă doi”, care va putea fi vizionat în aer liber de la ora 19,30.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4525 secunde