Un grup de profesori și studenți americani a vizitat CCINA

220
Un grup de profesori și studenți americani a vizitat CCINA - ungrupdeprofesorisistuden539tame-1552210510.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, reprezentantă de directorul general, Ion Dănuț Jugănaru, a primit, astăzi, 8 martie 2019, vizita de lucru a unor profesori și studenți de la Perdue University  – Doermer School of Business, Statele Unite ale Americii. Delegația formată din zece studenți americani a fost condusă de doi profesori din SUA, fiind însoțită de doi profesori SNSPA București, un doctorand și doi profesori de la Universitatea Ovidius Constanța.
Scopul vizitei l-a constituit informarea studenților privind implicarea sistemului cameral din România în susținerea mediului de afaceri și sprijinirea companiilor românești pe piețele internaționale.


Ion Dănuț Jugănaru a prezentat sistemul cameral din România și activitatea CCINA, explicând  care sunt serviciile oferite companiilor constănțene precum și proiectele pe care Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța le are în momentul de față, în derulare.


Au fost prezentate informații despre economia județului Constanța, principalele domenii de activitate ale economiei județului (activitățile portuare, șantierele navale, turismul, energia, navigația și transportul, industria și agricultura), despre oportunitățile de afaceri și de investiții în județ, precum și despre universitățile din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7923 secunde