Asociațiile de promovare a turismului s-au aliat

Ultima strigare pentru vacanța de iarnă

2160
Ultima strigare pentru vacanța de iarnă - hohohomary-1322148402.jpg
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, așadar constănțenii care nu au apucat să-și cumpere o vacanță, dar nu concep să rămână acasă, ar cam trebui să se grăbească. Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) a venit ieri cu câteva propuneri destul de interesante (din care am selectat trei destinații deosebite: Delta Dunării, Bucovina și Râșnov). Este vorba despre pachete speciale pentru Crăciun și Revelion 2011 - 2012, primite din partea tuturor asociațiilor de promovare membre FAPT.

"Majoritatea cuprind, pe lângă cazare, o multitudine de servicii suplimentare, precum: mese festive, plimbări cu sania, acces la saună, piscină, internet, masaje de relaxare, program artistic, datini și obiceiuri", a precizat Corina Martin, președinte FAPT România.

Iată care ar fi o parte a ofertelor pentru Crăciun: patru zile în Bucovina (trei nopți de cazare), cu pensiune completă, costă de la 822 lei/persoană, la hotel de trei stele, sau de la 935 lei/persoană, la patru stele.

Și Delta Dunării ne așteaptă de Crăciun, cu prețuri de la 420 lei/persoană (la trei stele) - pachet de trei nopți, cu pensiune completă.

Pentru un sejur la Râșnov ar trebui să scoatem din buzunare în jur de 195 lei/persoană (trei nopți, la pensiune de două stele), 250 lei/persoană (pensiune de trei stele) sau 540 lei/persoană (pensiune de patru stele).

Revelion în Deltă, Bucovina sau la Râșnov

Nici ofertele pentru Revelion nu arată rău: Bucovina - la trei stele, prețurile încep de la 800 lei/persoană pentru cinci nopți de cazare, dar ajung la 1.567 lei/persoană pentru patru nopți cu pensiune completă. La patru stele, prețul unui sejur de patru nopți, pensiune completă, pornește de la 1.800 lei/persoană.

Delta Dunării: pentru pachete de patru nopți cu pensiune completă prețurile nu coboară sub 580 lei/persoană (pensiune trei stele) și ajung la 1.180 lei/persoană în cazul unui hotel de patru stele.

În ceea ce privește Râșnovul, prețul a trei nopți de cazare, înainte, de, și după Revelion, la două stele, este de 450 lei/persoană sau 600 lei/persoană cu demipensiune. La trei stele, prețurile urcă: 750 lei/persoană - cazare trei nopți, sau 930 lei pachet de trei nopți cu demipensiune și masă festivă. La patru stele prețurile ajung până la 910 lei/persoană - trei nopți cu demipensiune și masă festivă.

Toate aceste pachete de vacanță sunt disponibile prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Cât costă Revelionul 2012?
Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Postul Crăciunului - credință sau lux?
Pagina a fost generata in 0.5013 secunde