TVA redusă cu 9%. Dar nu pentru toate tipurile de carne

267
1
TVA redusă cu 9%. Dar nu pentru toate tipurile de carne - carne-1429354430.jpg

Articole recomandate

Prețul cărnii de piton, crocodil sau struț s-ar putea să rămână la același preț. Toate produsele exotice ar putea să nu beneficieze de TVA redus la 9 la sută.


Consumul scăzut este motivul invocat în întâlnirile dintre guvernanți și reprezentanții industriei alimentare atunci când discută despre alimentele care ar trebui să beneficieze de TVA redusă la 9%. Cei care își permit să încerce, astfel de delicatese însă, sunt foarte puțini. Dealtfel, o carmangerie din Timișoara care comercializa astfel de produse adat faliment din lipsă de clienți, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

iulia
18 aprilie 2015
job

Vă puteți depăși frica de eșec, mergând cu încredere în direcția visurilor voastre și acționând ca și cum ar fi imposibil să eșuați. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Economie : Vin banii din TVA!
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Economie : Cum va fi implementată TVA de 9%
Pagina a fost generata in 0.4904 secunde