Turiștii au dispărut din Mamaia

714
4
Turiștii au dispărut din Mamaia - 8b4e1845b38e603d9c6a2cb240c13123.jpg
Ieri, în Mamaia, încercăm să dăm de urma turiștilor. Nu este ușor, și vedem asta după fețele triste ale comercianților și, mai ales, după numerele de înmatriculare ale autoturismelor parcate prin stațiune: CT!
L-am întrebat pe un patron de butic dacă a văzut trecând vreun turist. "Nu, dar poate mai găsiți pe unii rătăciți pe la Cazino", îmi spune el cu năduf.
Doar o terasă avea mușterii mai mulți. Am pus ochii pe un cuplu care mi s-a părut a fi din SUA. Flerul nu m-a înșelat, dar, când i-am întrebat de unde sunt, stupoare: "From Constanza", mi s-a răspuns. "Predăm aici, la Universitate, dar, dacă mai căutați turiști americani, acum două zile erau două tinere din Chicago. Poate le mai găsiți pe aici, dacă nu au plecat încă".
Mă resemnez în privința turiștilor străini și mai caut o sursă de informații, de data aceasta în persoana birjarului Osman: "De la 1 mai, nu am mai dus pe nimeni cu birja. Atunci am plimbat-o pe doamna Bamboi și pe Măruță. Turiști mai târziu, peste două săptămâni".
Cezar PETROVICI

Comentează știrea

kostas
9 mai 2011
ce turisti!

ce sa caute turistii in mamaia? gunoi, mizerie, cuie, scanduri, beton,etc. la preturile care sunt nu se merita vizitata nici pe google. mamaia seamana cu un bazar in care se vand haine sh dar au etichete de firma. merge-ti in oricare alta statiune din afara tarii si face-ti comparatie, preturi la jumatate si calitate dubla.

autor care a obosit cautand turisti
9 mai 2011
raspuns

As fi curios sa-mi spui daca nota este pentru articol sau pentru Mamaia. Din comentariu reiese ca suntem de acord. Deci?

spaniolu
9 mai 2011
ptr autorul ametit de cautat turisti

Nota este ptr tine, of course! Si un copil de 5 ani facea o compunere mai buna! Marsh la scoala lasa turistii, ce drak sa caute aia pe frigul asta pe litoral?

acelasi
10 mai 2011
Pentru scomentatori spanioli si greci, cunoscatori in ale compunerilor scolare

Articolul, chiar daca nu am spus-o explicit, este dedicat celor care vor ca hotelurile sa fie musai deschise de la 1 mai, fie ploaie, fie vant, sa dam cu ei de pamant (cu hotelierii, bineinteles). Asa ca, inainte sa ma duc eu la scoala, indreptati-va veninul catre cei care il merita cu adevarat! QED.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Mai 2011
Stire din Economie : Carburanți mai ieftini
Pagina a fost generata in 1.8046 secunde