Turism și educație

549
Astăzi, începând cu ora 13.00, are loc, la Pavilionul Expozițional, seminarul "Turism și educație", un eveniment ce are ca obiectiv promovarea oportunităților pe care agențiile de turism le oferă elevilor, părinților și profesorilor pentru anul școlar 2011- 2012.

"Intrarea în Uniunea Europeană a determinat lărgirea alter-nativelor de educație școlară, foarte mulți tineri optând pentru efectuarea cursurilor la școli de prestigiu din Europa și din lume. În mod concret, agențiile de turism marca ANAT vin în întâmpinarea acestor noi opțiuni educaționale și pun la dispoziția celor interesați oferte multiple, constând atât în consiliere pentru alegerea formei de învățământ adecvate, cât și pachete de călătorie flexibile și personalizate, pe toată durata cursurilor", a preci-zat președintele ANAT, Corina Martin.

Grupul țintă al seminarului este reprezentat de agenții de turism, directori ai unităților școlare, profesori, părinți, elevi, organizații care activează în sectorul turistic și educațional.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Asociația pentru Cali-tate și Cooperare în Educație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Corina Martin despre divorț
Pagina a fost generata in 0.4002 secunde