"Trofeul Creativității". Iată cine a ocupat primele zece locuri ale topului

185

Articole de la același autor

Zece firme din Constanța au fost astăzi premiate pentru activitatea depusă în domeniul creativității, concretizată prin solicitarea de titluri de protecție la OSIM - brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București (OSIM), a ajuns deja la cea de-a XI-a ediție. 


"După părerea noastră, încă facem prea puțin pentru a-i evidenția pe cei care se străduiesc să facă ceva în domeniul creativității", a precizat directorul general al CCINA Constanța, Ion Dănuț Jugănaru. 


Locul I și "Trofeul Creativității", ediția a XI-a, a fost adjudecat de Sterk Plast SRL, cu un punctaj de 1.215, un parteneriat româno-turc care până în acest moment se află pe locul doi pe țară când vine vorba de "creativitate", spune Florin Popa, reprezentantul OSIM ce s-a ocupat cu înmânarea diplomelor și trofeului, coordonator național Centre Regionale. 


Top zece este completat, la mare diferență, de AS - Plastik ROM SRL, cu doar 233 de puncte și de Murfatlar România SA, cu 167 de puncte.


Pe locul patru s-a clasat Dobrogea Grup SA, cu 103 puncte, pe cinci, Black Sea Suppliers SRL, cu 90 de puncte, iar pe șase, Universitatea "Ovidius" Constanța, cu 85 de puncte.


Locul șapte este ocupat în acest an de Ostrovit SA, cu 70 de puncte, locul opt, de RO - Credo SRL, cu 60 de puncte, locul nouă, de Intercom Topaz SRL, cu 52 de puncte, iar locul zece, de Elion Import Export SRL, cu 50 de puncte.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4728 secunde