Totul e de vânzare. La ce renunță constănțenii, pentru a face un ban în plus

731
1
Totul e de vânzare. La ce renunță constănțenii, pentru a face un ban în plus - cumparaturiinternet-1378913678.jpg

Articole de la același autor

Nu mai este de mult nicio noutate că foarte mulți constănțeni au renunțat la a mai arunca lucrurile care le prisosesc, obiectele vechi de care nu se mai folosesc, ori care le ocupă prea mult spațiu, și preferă mai degrabă să obțină un ban de pe urma lor. În plus, să vinzi un lucru din casă, de care până la urmă te poți lipsi, constituie pentru mulți o variantă mult mai bună decât cea a amanetului, o altă afacere care a prins avânt serios, tocmai din cauza dificultăților financiare cu care s-au confruntat constănțenii.

Așadar, nici nu e de mirare că în ultimii ani s-au pus bazele unor site-uri de unde și unde poți cumpăra și vinde aproape orice, și care înregistrează sute de mii de vizitatori lunar. Constănțenii sunt și ei foarte activi, semn că sunt foarte mulți cei care au nevoie de un ban în plus.

De toate, pentru toți

Fie că vrei o carte, o scrumieră, o bucată de lână, un costum, o mașină, o casă sau o armă, totul se găsește și, foarte important, se negociază.

Doamnele preferă să scape, atunci când vorbim despre accesorii, în special de genți, ceasuri și ochelari de firmă. La tot pasul găsești branduri ca Luis Vuitton, Ballin, Emporio Armani, Tissot, Casio sau Levi’s. Cât sunt de originale sau nu, asta rămâne de văzut. Un ochi avizat poate face însă diferența și astfel să decidă dacă o pereche de ochelari de soare merită 300 de lei, ori o poșetă, bineînțeles și ea originală, spune stăpâna, 400 de lei, ori un ceas, 1.500 de lei. De exemplu, geanta a fost achiziționată din Italia și aparține unei mărci extrem de cunoscute în Peninsulă, e de bună calitate, nepurtată, așadar vânzătoarea este sigură că va găsi o doritoare. De negociat este loc și nu prea, și asta deoarece o geantă nouă a mărcii respective se vinde cu câteva sute de euro. "Cireașa de pe tort" când vine vorba despre genți este însă una pentru care se cere nu mai puțin de 1.500 de lei. Tânăra care o vinde este, însă, dispusă să negocieze.

Trecând la lucruri mai serioase, cu câteva sute de lei oricine își poate cumpăra goblenuri realizate de o doamnă din Medgidia. La fel, prețul se negociază, însă cei care apreciază această… artă, până la urmă, și știu cât de migăloasă este, cunosc și adevărata ei valoare.

Pe de altă parte, cu 250 de lei îți poți achiziționa un pistol cu aer comprimat, ori o pușcă de vânătoare, la 1.200 de lei. Ce mai, totul este la un click distanță.

Comentează știrea

Dina
12 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.57 secunde