Se lansează

"Topul societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2011"!

Luni, 05 Noiembrie 2012
538

Articole de la acelaşi autor

Săptămâna aceasta are loc cel mai important eveniment anual al comunității de afaceri locale! Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează miercuri, 7 noiembrie, cea de-a XIX-a ediție a "Topului societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2011".


În cadrul festivității care va avea loc la Complexul Melody din Mamaia, începând cu ora 18.30, vor fi premiați cei mai importanți operatori economici din județ, ce au avut performanțe economico - financiare notabile în anul 2011. De asemenea, la eveniment va avea loc lansarea oficială a catalogului "Topul județean al societăților comerciale din județul Constanța 2011", cel mai profe-sional și prestigios clasament al firmelor realizat anual de CCINA Constanța.

La ceremonie sunt așteptați să participe peste 300 de oameni de afaceri și manageri din județ, alături de oficialități centrale și locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța, repre-zentanți ai partenerilor și sponso-rilor evenimentului.

Topul firmelor, realizat de CCINA Constanța, în conformitate cu prevederile stipulate în Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț și Industrie din România, este un barometru al realității economice județene, reprezentând, totodată, o recunoaștere a meritelor și reușitelor pe care oamenii de afaceri și managerii companiilor locale le-au obținut în anul precedent, au subliniat reprezentanții CCINA.

Metodologia de realizare a topului de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, stabilită la nivel națio-nal, în baza informațiilor preluate de la Ministerul Finanțelor Publice, potrivit datelor evidențiate în bilanțul financiar al societăților comerciale deponente, poate fi consultat și pe site-ul www.ccina.ro.

Atenție la escroci!

Au apărut și «întreprinzători» care încearcă să îi păcălească pe oamenii de afaceri de bună credință, așadar mare atenție! "Dorim să informăm comunitatea de afaceri din județul Constanța că am primit semnale despre existența unor «întreprinzători» care încearcă să îi păcălească pe oamenii de afaceri de bună credință, prezentându-se ca fiind salariați ai CCINA Constanța și care solicită acestora sume de bani pentru a le «vinde» diplome de merit. Precizăm că niciodată instituția noastră nu a procedat în acest mod și că societățile comerciale premiate la «Topul județean al firmelor 2011» sunt invitate să își ridice premiile cu ocazia festivității anuale sau ulterior, de la sediul CCINA Constanța", au ținut să pre-cizeze reprezentanții CCINA Constanța.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2263 secunde