"Topul societăților comerciale din județul Constanța" / Catalogul cuprinde 1.182 de firme

241
Pe primele trei locuri în acest top județean al societăților comerciale din județul Constanța s-au clasat 856 de firme, iar catalogul cuprinde un număr total de 1.182 de firme, clasate pe primele cinci locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum și clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri și după profitul din exploatare. 

Topul județean al firmelor clasate pe primele zece locuri cuprinde însă 1.715 firme, care se vor regăsi în versiunea electronică a catalogului.

În această seară sunt acordate 15 trofee de excelență, pentru firmele clasate pe primul loc la ultimele cinci ediții ale Topului Județean (2007, 2008, 2009, 2010, 2011). De asemenea, vor fi înmânate și două premii speciale pentru firmele care au înregistrat cea mai mare cifră de afaceri, respectiv cel mai mare profit, în anul 2011.

Indicatorii generali utilizați pentru ierarhizarea firmelor au fost: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2778 secunde