TINERETUL ARE SELECȚIONER! "Este o mare responsabilitate"

111
TINERETUL ARE SELECȚIONER!

Articole recomandate

Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca antrenor la U21, el afirmând că este onorat și este o mare responsabiltate pentru el să conducă naționala de tineret a României, relatează news.ro. "Sunt onorat și este o mare responsabilitate să fiu la naționala de tineret, mai ales că vin după Mirel Rădoi și sper să continui rezultatele lui. Simt presiunea, mai ales că vin după o performanță mare, normal că și eu vreau să continui lucrurile bune. Nu sunt aici să dau totul peste cap, ci să continui ce s-a început. Când sunt sub presiune, evoluez cel mai bine", a declarat Mutu.

Adrian Mutu are 77 de selecții în tricoul echipei naționale și este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reușite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria și Slovenia. Urmează pentru tinerii tricolori duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde