Tichete cadou de 8 Martie. Mai multe companii au prevăzut în buget bani pentru cadouri oferite angajatelor

764
1
Tichete cadou de 8 Martie. Mai multe companii au prevăzut în buget bani pentru cadouri oferite angajatelor - 8martiehoteldieselro98389500-1488186348.jpg

Articole recomandate

De ziua femeii, doamnele și domnișoarele ar putea primi bani în plus la salariu. Tot mai multe companii încep să aloce fonduri pentru tichete cadou oferite cu diverse ocazii. Specialiștii estimează o creștere a tichetelor date pentru 8 Martie cu 20% față de anul trecut.


Una din cinci companii a prevăzut în buget bani pentru cadouri de sărbători. Iar pe listă este și Ziua Femeii. Pentru doamne și domnișoare, toți mai mulți angajatori oferă bonuri-cadou.


Firmele au început să comande tichetele și în format electronic. Au de câștigat și angajații, și patronii.


Noul Cod Fiscal le permite companiilor să facă astfel de surprize de mai multe ori pe an, iar costurile pe care trebuie să le plătească la stat sunt mici.


București, Iași, Cluj, Constanța și Timișoara sunt principalele orașe în care angajații sunt privilegiați. Tichetele cadou sunt folosite în principal în marile centre comerciale.


Comentează știrea

BOBY VEGAS
26 februarie 2017
Cadouri - tichete

Sa nu uite primaria Constanta sa ofere aceste tichete cadou tuturor ..tigancilor ..turcoaicelor ..precupetelor care vand tigari si alte chestii in toate pietele si intersectiile din oras ..sub atenta protectie a politiei si jandarmeriei ...ba mai mult treb sa li se dea si alt ajutor financiar ptr k sta in frig si sau imbolnavit nenorocitii ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.519 secunde