Termenul de depunere a declarației unice și formularului 230 a fost prelungit

253
Termenul de depunere a declarației unice și formularului 230 a fost prelungit - termenuldedepunereadeclaratieiun-1552429821.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a adoptat, ieri, un act normativ care vine în sprijinul contribuabililor persoane fizice și al organizațiilor non-profit. 
Astfel, termenul de depunere a declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale a fost prelungit de la 15 martie la 31 iulie 2019. Toți cei care își plătesc obligațiile până la sfârșitul lunii iulie vor beneficia de o bonificație de 5% din impozitul pe venit și din contribuțiile sociale datorate pentru anul trecut. 


Declarația se completează și se depune online, atât prin intermediul Spațiului Privat Virtual, cât și prin intermediul portalului e-guvernare.ro.


Totodată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care doresc să doneze 2% sau 3,5% din impozitul pe venit, dar și al organizațiilor neguvernamentale beneficiare care colectează, centralizează și depun formularul 230, se prelungește până la 31 iulie 2019 termenul de depunere al acestui document.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Economie : Opriți scandalul din blocul RO!
Pagina a fost generata in 0.9713 secunde