TelVerde Anticorupție la numărul 0800800085

280
TelVerde Anticorupție la numărul 0800800085 - telverde-1341866702.jpg
Începând cu data de 9 iulie 2012, Ministerul Finanțelor Publice pune la dispoziția cetățenilor serviciul TelVerde Anticorupție, cu scopul de a acorda sprijin publicului care consideră că a descoperit sau a fost afectat de acte de corupție sau alte nereguli în activitatea Ministerului Finanțelor Publice și a instituțiilor subordonate, se arată în comunicatul dat publicității.
Măsura se înscrie în planul național de acțiune pentru implementarea Strategiei naționale anticorupție 2012 - 2015.
Serviciul TelVerde Anticorupție 0800800085 este destinat primirii apelurilor telefonice și înregistrării sesizărilor privind nereguli, abateri sau acte de corupție înfăptuite de către funcționari din cadrul Ministerului Finanțelor Publice și instituțiile subordonate: Agenția Națională de Administrare Fiscală, Garda Financiară, Autoritatea Națională a Vămilor, Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților și Comisia Națională de Prognoză.
Serviciul pune gratuit și non-stop la dispoziția cetățenilor o căsuță vocală, care preia automat apelurile. Apelantului îi răspunde un robot care după mesajul introductiv, îi solicită datele de identificare și îl roagă să apese anumite taste pentru a fi direcționat către instituția competentă în funcție de obiectul sesizării.
Mesajele cetățenilor vor fi preluate și înregistrate de către un operator în timpul programului de lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Iulie 2012
Stire din Economie : Pâinea s-ar putea scumpi
Pagina a fost generata in 1.2571 secunde