Târgul TINIMTEX prezintă colecțiile verii 2018

1772

Articole de la același autor

A început cea de a 73-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare. În Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 4.100 mp expun circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.


Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX continuă să se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți. 


În cadrul TINIMTEX, sunt prezentate colecțiile pentru vara anului 2018. Din totalul participanților, 70% sunt producători, iar 30% sunt comercianți. Ponderea firmelor expozante pe județe este următoarea: București - 34%; Constanța - 12%; Brașov - 7%; Iași - 5%; Arad, Satu Mare, Suceava, Prahova, Neamț, Argeș - câte 4%; Mureș, Timișoara, Cluj, Vrancea - câte 3%; Vaslui, Sibiu, Bacău, Buzău, Galați, Olt, Giurgiu, Brăila, Botoșani - în total 6%.


Din cei 200 de expozanți, 112 firme prezintă confecții pentru adulți; 56 firme expun încălțăminte, marochinărie, iar 32 firme au adus îmbrăcăminte pentru copii, confecții din piele și blană, lenjerie, home&deco, accesorii. 
Târgul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), și poate fi vizitat până pe data de 13 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3686 secunde