Mai multe ştiri online:

Târgul "Exponatura - Trăiește sănătos!" vă așteaptă la VIVO! Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 18 Octombrie 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează, în perioada 20 - 22 octombrie, Târgul de produse și servicii eco, bio, naturale, wellness și Spa „Exponatura - Trăiește sănătos!”. Evenimentul este găzduit de centrul comercial VIVO! Constanța.

Târgul aduce în atenția publicului constănțean o alternativă la modul actual de viață, evidențiind importanța și beneficiile unei vieți sănătoase și soluțiile pentru care constănțenii pot opta, prin promovarea producătorilor de produse ecologice, bio, naturale și a serviciilor wellness și spa.

Timp de trei zile, 17 expozanți - producători, importatori și furnizori de produse, tehnologii și servicii din domeniul eco - bio - wellness - spa vor avea oportunitatea să interacționeze atât cu publicul larg, interesat de produsele și serviciile necesare unui stil de viață sănătos și natural, cât și cu distribuitori, consumatori, investitori și experți implicați activ în acest domeniu.

Vizitatorii Târgului „Exponatura - Trӑieṣte Sӑnӑtos!“ se vor putea informa asupra celor mai recente inovații în domeniu, vor putea testa și achiziționa produse, la prețuri promoționale, beneficiind de oferte exclusive. În cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutrițională, prezentări de produse și demonstrații live, organizate de expozanți.

Programul zilnic de vizitare este următorul: 20 - 22 octombrie 2017, între orele 10 și 22. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7809 secunde