Târgul de Turism "Vacanța" / Tombolă cu super premii

74
Târgul de Turism

Articole de la același autor

Obișnuitele tombole din cadrul Târgului de Turism "Vacanța" Constanța, care se deschide vineri, la Maritimo, nu vor lipsi nici de la această ediției. Premiile oferite sunt însă mai multe și mai tentante. Potrivit directorului general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Ion Dănuț Jugănaru, extrageri vor avea loc în fiecare zi a târgului, la ora 19.00.


Iată care sunt premii: un sejur de două nopți, cu mic dejun inclus, la Hotel Sighișoara 3* oferit de Happy Tour, precum și o intrare la Aqua Magic, pentru o persoană, și reducere pentru ceilalți membri ai familiei, o intrare la Delfinariu, pentru o persoană și reducere pentru ceilalți membri ai familiei, cardul Constanța Pass, toate oferite de Agenția Mistral Tours Constanța. 


Constănțenii mai pot câștiga, de asemenea, o cină romantică cu produse spaniole, pentru două persoane, la restaurant Casa Amfora din Constanța, din partea Agenției Falcon Travel, un week-end la Vila Laura din stațiunea Bușteni, pentru două persoane, oferit de Agenția Paradis Vacanțe de Vis Constanța, dar și un week-end pentru două persoane - cazare cu mic dejun - la Vila Alpin Straja, Cabana Edelweiss, Cabana Platoul Soarelui, acordate de către Asociația de Promovare și Dezvoltare Descoperă Straja.


La aceste premii se mai adaugă 50 de cartele telefonice, 15 căni termos și cinci genți de călătorie oferite de Vodafone, precum și un sejur de șapte nopți pentru două persoane în cameră dublă, all-inclusive, la  hotel 5* în Kusadasi, Turcia - în perioada 27.09 - 4.10.2014 (fără transport) oferit de Agenția Paralela 45.


De asemenea, se mai oferă și câte o participare gratuită, pentru o persoană, la cursul IELTS și la unul dintre seminariile BeSmart, BePro IT Studies, BePro Business Studies, BePro Communication Studies, acordate de IntegralEdu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6905 secunde