Târgul de Turism "Vacanța" Constanța 2013 are loc în perioada 17 - 19 mai

198
Târgul de Turism

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT), organizează, în perioada 17 - 19 mai 2013, a doua ediție a Târgului de Turism "Vacanța" Constanța 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai 2013, începând cu ora 12.00. 


Târgul de Turism se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.   
La târg vor participa agenții de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăți de asigurări, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România și reprezentanți ai unor oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc), care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanțele verii 2013 , precum și discounturi și oferte speciale.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5657 secunde