Sute de participanți la protestul sindicaliștilor din Portul Constanța, de azi

122
Sute de participanți la protestul sindicaliștilor din Portul Constanța, de azi - portuariireiau1430826833-1430914045.jpg

Articole recomandate

Portul Constanța și Ministerul Transporturilor au adus, din nou, în stradă, sute de oameni nemulțumiți. Astăzi, a avut loc un alt protest la Ministerul Transporturilor, unde în jur de 300 de membri ai Federației Naționale a Sindicatelor Portuare au cerut demiterea actualului consiliu de administrație, dar și rediscutarea Master Planului pentru Portul Constanța.

Ca un răspuns la nemulțumirile care au dus la un nou protest la Ministerul Transporturilor, Curtea Constituțională a decis că o administrație a statului nu poate avea structură de acționariat privată. În acest context, deciziile vor fi luate doar de ministerul de care aparține, în acest caz de cel al Transporturilor.

Reamintim că un alt protest la Ministerul Transporturilor a avut loc pe 26 martie, atunci când sute de portuari au solicitat stoparea procedurilor de transformare a Portului Constanța în port turistic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2063 secunde