Suprataxarea și slaba promovare țin pe loc turismul în Deltă

346
Suprataxarea și slaba promovare țin pe loc turismul în Deltă - ghidturisticpentrudeltadunarii-1347911529.jpg
Marea problemă a Deltei o constituie suprataxarea serviciilor turistice, care se resimte apoi în prețul pe care îl plătesc turiștii pentru un sejur în această zonă, asta susțin reprezentanții Federației Patronatelor din Turism și Servicii (FPTS).


Pentru o mai bună promovare a turismului în Deltă și în Dobrogea, FPTS a înaintat o propunere Consiliului Județean Tulcea pentru afilierea acestei instituții la federație în vederea construirii de oferte de promovare și de identificare a celor mai bune stratageme de susținere a turismului din Deltă și din regiunea dobrogeană.

"Delta Dunării are potențialul de a deveni un paradis turistic de nișă la nivel mondial pentru pasionații de fotografie, pentru ornitologi, dar și pentru iubitorii de natură și relaxare. În promovarea Dunării trebuie însă depășite ideile învechite și adoptate concepte moderne, precum birdwatching sau foto safari, pentru a prezenta o față nouă a Deltei.

Atracțiile Deltei sunt nenumărate și au avantajul de a cuprinde și elementele turismului de litoral, cum e cazul plajei virgine de la Sulina, apreciată pentru nisipul foarte fin", spun reprezentanții FPTS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Turism cultural, pe Strada de C’Arte
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Actual : Amenințare toxică pentru Delta Dunării
Pagina a fost generata in 0.3082 secunde