Știri din vămile României

192
Știri din vămile României - stiridinvamileromaniei2-1551905283.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii vamali de la Sighet au descoperit, la intrarea în România, din Ucraina, 84,3 kg de droguri ascunse într-un autoturism modificat constructiv în scopul disimulării acestora. În autoturismul "Renault Twingo", înmatriculat în Germania, călătoreau doi cetățeni olandezi. Cazul a fost predat Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.
x x x
Inspectorii vamali de pe Aeroportul Otopeni au găsit 16.380 de țigări de diferite mărci și 0,922 kg de tutun vrac în bagajele unor cetățeni de origine vietnameză, care au călătorit din direcția Hanoi – Istanbul - Otopeni. Marfa a fost confiscată și s-a aplicat o amendă de 5.000 de lei.
x x x
Birourilor vamale de frontieră de pe granița România – Moldova, respectiv cele de la Albița – Leușeni, Sculeni – Sculeni și Giurgiulești – Giurgiulești", vor fi reabilitate, cu fonduri europene, printr-un proiect comun. Bugetul estimat al proiectului este de 10.000.000 euro, distribuit egal între cele două țării, cu o cotă de cofinanțare de 35,72% din totalul bugetului estimat al proiectului.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0273 secunde