Știri din industriile mării

289
Știri din industriile mării - stiridinindustriilemarii-1557663315.jpg

Articole de la același autor

La data de 12 mai 2019, în șantierele navale românești de la Marea Neagră se afla la reparații o flotilă de 12 nave străine. Din total, patru nave sunt reparate la Șantierul Naval Constanța, patru nave la Midia și patru nave la Mangalia.

v v v

Ieri, în portul Constanța, se aflau sub operațiuni de încărcare-descărcare un număr de 24 de nave, în portul Midia, 3 nave, iar la Mangalia, o singură navă. Din totalul de 28 de nave, 7 nave operează cereale, 3 nave - hidrocarburi, o navă - cherestea, 3 nave - produse chimice, o navă - șrot, o navă - ceapă, o navă - materii prime siderurgice, 4 nave - fier vechi, 2 nave - ciment, o navă - animale vii, 2 nave - cherestea, o navă - echipamente și 2 nave - minerale.

Navele aflate sub operare sunt, în general, de capacitate mică și medie. Cel mai mare este portcontainerul "CMA Ural" (300 metri lungime).

În rada portului Constanța așteaptă patru nave să intre la operare.

v v v

76 de nave cu mărfuri și-au anunțat sosirea în portul Constanța, în următoarele două săptămâni, în portul Midia vor veni 7 nave, iar la Mangalia, o navă. Din totalul de 84 de nave, 22 de nave sunt cu mărfuri containerizate, 8 nave vor opera produse metalurgice, 16 nave vor descărca hidrocarburi, 6 nave vor încărca cereale, 2 nave descarcă echipamente, 8 nave vor descărca materii prime siderurgice, o navă - produse chimice, 2 nave vor încărca autoturisme, 2 nave - fier vechi, o navă - animale vii, o navă - soia, 2 nave - șrot, 3 nave - minerale, o navă - zahăr și o navă - bitum.

Printre cele mai mari nave așteptate, se numără portcontainerele "Maersk Kyrania", "CMA CGM Congo", "CMA CGM Volga", "Santa Cruz" și "CCNI ANGOL", fiecare având 300 metri lungime. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Iulie 2018
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Pagina a fost generata in 0.3579 secunde