Știri de la Fisc

117

Articole recomandate

În data de 17 noiembrie 2018, inspectorii vamali din punctul de frontieră Calafat au descoperit 232 de sticle de un litru, cu diverse băuturi cu concentrația alcoolică de 40%, având aplicate timbre bulgărești. Marfa se afla într-un camion înmatriculat în Lituania, condus de un cetățean lituanian, și era ascunsă în cutiile de scule din cabina șoferului și din remorcă. Valoarea de piața estimată a băuturilor alcoolice este de aproximativ 18.560 lei. Marfa a fost confiscată și s-a aplicat o amendă de 20.000 de lei.

★ ★ ★

În data de 16 noiembrie 2018, în jurul orelor 11.30, vameșii din cadrul Biroului vamal Oancea au efectuat controlul unui microbuz Mercedes Sprinter, înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe ruta Republica Moldova - România - Belgia. Lucky, câinele antitabac din cadrul structurii vamale, a descoperit, printre bagajele personale ale șoferului, 1.000 de țigarete de diverse mărci (Marlboro Gold și Winston), fără timbru de acciză, de proveniență duty-free, 44 litri de vodkă și 200 litri vin Merlot roșu. Marfa de contrabandă a fost confiscată, iar șoferul a fost amendat cu 5.000 de lei.

★ ★ ★

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în întreaga țară, în luna noiembrie, 115 întâlniri cu contribuabilii, dintre care 26 sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale și alte instituții publice. Principalele teme abordate în cadrul acestora sunt: "Noile reglementări privind casele de marcat", "Eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale", "Modalități de stingere a obligațiilor fiscale și modalități de efectuare a plăților" și "Servicii electronice oferite de ANAF". În județul Constanța va mai fi organizată o astfel de dezbatere la Serviciul Fiscal Orășenesc Eforie, pe data de 23 noiembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Octombrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4929 secunde