Spuneți-vă opinia! S-a lansat aplicația "Test IMM"

265
Spuneți-vă opinia! S-a lansat aplicația

Articole recomandate

Consiliul Național pentru Întreprinderile Private Mici și Mijlocii (CNIPMMR) a lansat aplicația "Test IMM", unde antreprenorii își pot spune opinia despre inițiativele legislative și pot arăta autorităților care este impactul asupra afacerii lor, a declarat, ieri, președintele consiliului, Florin Jianu. 


Aplicația "Test IMM" este disponibilă în sistemele de operare Android și IOS, precum și în varianta pentru desktop. 
"Aceasta este prima aplicație la nivel global care realizează analiza de impact în rândul IMM-urilor. Nu mai există nicăieri, nici în Europa, nici în lume, o astfel de aplicație", a spus Jianu, citat de Agerpres. 


Potrivit acestuia, sondajele pe care și CNIPMMR și Ministerul pentru Mediul de Afaceri le făceau în rândul firmelor cu privire la impactul inițiativelor legislative se derulau până în prezent în urma unui șir foarte lung de e-mail-uri. Prin această aplicație, toată procedura este simplificată. 


"Noi realizăm un chestionar pe care îl punem online, îl trimitem membrilor noștri, îl dăm partenerilor, confederațiilor patronale, îl trimitem pe diverse canale. La fel se întâmplă și la minister: există un grup de organizații, o listă întreagă de e-mail-uri și fiecare organizație primește acest test IMM. Apoi fiecare organizație îl trimite membrilor. Noi, care suntem sub o umbrelă, trimitem federațiilor regionale, ele trimit patronatelor, patronatele trimit IMM-urilor. Deci, vă dați seama ce lanț al slăbiciunilor pe tot acest circuit până ajunge la un antreprenor", a explicat oficialul CNIPMMR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3736 secunde