Spre ce zonă a țării se îndreaptă investitorii

83
Spre ce zonă a țării se îndreaptă investitorii - investitor-1391173100.jpg

Articole de la același autor

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Virgil Daniel Popescu, coordonator al domeniului Comerț exterior și relații internaționale, a primit ieri delegația firmei britanice Parker Hannifin Manufacturing Ltd, divizia europeană a companiei Parker Hannifin Corporation, condusă de Aaldert De Boes, directorul general al diviziei europene și Martyn Heard, director în cadrul companiei.


Board-ul companiei intenționează, în cadrul proceselor de restructurare și dezvoltare ale firmei britanice, construirea unei noi linii de producere a cilindrilor hidraulici, după o tehnologie nouă, într-o țară membră a Uniunii Europene și eventuala mutare a sediului central al Diviziei europene în noua locație. Iar România este o posibilă destinație.


Potrivit Ministerului Economiei, analiza preliminară efectuată de conducerea firmei britanice pentru amplasarea noii unități în România vizează zona municipiului Cluj-Napoca și împrejurimile acestuia.


Parker Hannifin Corporation a fost înființată în anul 1918 în Cleveland, SUA, având, în prezent, o cifră de afaceri ce depășește 13 miliarde dolari și peste 58.000 de angajați în 49 de țări din întreaga lume, fiind specializată în producerea diverselor sisteme și tehnologii de control și precizie utilizate în industria auto, aerospațială și construcții, iar divizia europeană în producția și distribuția de cilindrii hidraulici.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3584 secunde